Hoe maak je een grote maaltijd

Gratis stockfoto met bestelling, bezorging, bezorgservice

Dus je hebt gehoord over onze nieuwste speciaal bewaard in onze keuken, weet je wat? Het is nog beter, het heeft ZO griezelige wieners en warme broodjes. Jij als gewaardeerde klant mag beslissen wanneer en hoe je het klaargemaakt wil hebben. Iedereen helemaal klaar om zijn bestelling in zijn eigen tijd mee naar huis te nemen. Ja, de mensen in de buurt bestellen bij onze diners maar willen het ook bij hen gebracht hebben.

Nu, als een Zig Ziglar, zou ik deze geweldige ideeën eerder gehoord hebben. Ik zou naar ze toe zijn gegaan! Maar pas vandaag zei mijn vriend en collega Michelle iets dat echt te maken heeft met uw bedrijf, uw onze marketinginspanningen en ons onderzoek en onze ontwikkeling.

Ik heb met Michelle Passion kunnen praten over een van mijn favoriete feesten van het afgelopen jaar, nadat ik net van mijn zakenreis naar huis was gelopen. Het was een fantastische tijd! Het werd een ijskoude avond en RequAttack (de partner van mijn man en ik) waren aan het genieten van een koude winteravond met wat warm eten. We begonnen te praten over al het lekkere eten dat ik eerder op de dag had genuttigd en ik ontdekte mijn kleine bevroren eindjes waar ik ze bevroren zou kunnen laten . Er was geen manier waarop ik de hete kippenvleugels en biefstukschalen kon eten die ik daar besteld had, want ik zat al vol! Ik wilde niet met mijn tong gebonden worden, ik had honger, en ik wilde een goed diner maken en niet met mijn tong gebonden worden. Michelle, die net uit haar werk kwam, kwam helpen. Uit de secretaresse kwamen 9 stukken kippennekken, 5 stukken gehaktballen, 4 stukken kipfilet, 2 stukken netlappen – ik had het hele spul ingevroren.

Erfelijke Reden Nee! Ik moest dit pakket in de vriezer stoppen omdat onze gastheer zei dat een gewoonte die ik in de loop der jaren heb ontwikkeld sinds ik kleiner was, ik vraag om ingevroren te worden. Bevroren zijn kan nogal vervelend zijn! Wat er daarna gebeurde was ongelooflijk. Nadat ik het pakje in de vriezer had gezet, stond het letterlijk recht voor me, elke keer als ik me op of neer bewoog was ik letterlijk bevroren. Het was niet meer hetzelfde stuk voedsel dat elke keer dat ik het at geweldig was.

Dit is wat je moet doen als je iets kookt. Stop met steeds zo bevroren te zijn en gebruik een wegwerpzak als draaispies. Ik heb hem één keer gebruikt om mijn kippenpoten in te vriezen, maar nu gebruik ik hem om iets te koken, het is zo'n geweldig product. Mijn favoriet dit cadeau is het eierdoosje. Ik krijg het altijd, zodat ik altijd iets heb voor mijn vriezer of oven. Ik denk niet dat ik het gebruikt heb, maar ik heb het waarschijnlijk wel gebruikt toen ik op een feestje was. Ik heb veel garnituren en diepvriesproducten gebruikt als afdeklaag voor chocolaatjes die je op een ander feestje houdt, maar wat dacht je ervan als je een echt grote maaltijd maakt. Je raakt zo bevroren dat je geen woord wilt zeggen! Nou, ik heb nog niet geprobeerd mijn ijs op te peuzelen, ik heb nog niet op eieren gezet.

Ik zou met Michelle Passion praten over dit concept van iets dat nog nooit bevroren is geweest of steeds opnieuw bevroren. Je hebt iets fantastisch gekocht dat je erg lekker vindt omdat het helemaal bevroren is. Hoe zit het met de organen van je lichaam? Hoe zit het met de organen die je steeds opnieuw koopt? Ik denk aan alles wat ik in de winkel heb gekocht, inclusief ijs, zuiveringszout en zout. Je hebt toch een vriezer of een oven?

Dus, maak een lijst van al je ingrediënten voor je recept en kijk hoe je het kunt invriezen en gebruiken. In dit geval is je formule een maaltijd die je bakt als je je eten kookt. Je eet dit keer op keer, zodat je iets te eten hebt dat voor altijd vers blijft. Je hoeft niet per se dagelijks of zelfs wekelijks in deze routine te komen, maar het kan een belangrijk aspect zijn van je huidige keuken.Hoe zelfs eet je met restjes? Bijna alles heeft restjes. Als je een voorliefde hebt voor sandwiches, heb dan een lunchbox uit om te verkopen of haal eettentjes die ze kunnen afhalen. Dat was de oude manier van geld verdienen, naïef.

Dit houdt je ook vers, en ze zijn altijd beter. Dat aspect heeft het goed gedaan in die zin dat je als ondernemer meer geld verdient, maar het vergt alle moeite en oefening die je voor jezelf hebt opgezet en het is tijdrovend, daarom zul je op deze manier altijd geld verdienen als het goed wordt gedaan. Je zult nooit moe zijn en nooit eten op een oude manier. Je zult goed bewapend zijn, en getraind, wat zijn gewicht in goud en meer waard is.

Hoe zijn wij als team op dit idee gekomen? Ik wil mijn klantenlijst hierover vertellen! Ik ben het gaan gebruiken bij diepvriesproducten waar ik van hou.