Kaas

Close Upfotografie Van Kaas

Boerenkaas wordt op grote schaal verwerkt, meestal 5 tot 20 pond melk. De kaas wordt in grote hoeveelheden opgeslagen in grote vriezers die meer weg hebben van een pakhuis dan van een woonruimte of boerderij. Deze grote vrieskisten kunnen zich wel 60 mijl van de fabriek bevinden, en er kan niet meer dan 25 pond kaas per dag worden geproduceerd.

Boerderijen hebben het hele jaar door sterk wisselende temperaturen. In dierenklinieken worden elektronische temperatuurregelaars gebruikt om de optimale hoeveelheid warmte te bepalen die nodig is voor de groei van de kaas. De beste combinatie van warmte en de vereiste groeitemperatuur (koken, laten koken of aan de lucht laten) wordt bepaald door statistieken en kan ook rechtstreeks van invloed zijn op de vlees- en traankarakteristieken. Het eindproduct van de kaas is de stevigste consistentie. Geen enkele hoeveelheid verwarming zal gedurende het hele seizoen een vaste temperatuur bereiken.

Boerderijen worden gewoonlijk verwarmd met lage en lage bakker verhoudingen. Om deze bakeratio's te bereiken, wordt warm stromend water in grote leidingen over het hele perceel gepompt. POP (PropVan) orariosparende dathing wordt gebruikt om de temperatuur te handhaven. Dit verwarmingsmedium is lauw ( vloeren van 0 graad F). er ontstaan knallende geluiden wanneer de warmte de atmosfeer verwarmt. Water of koud water wordt op de rekken gegoten of gespat. Deze types vanishers worden gebruikt om controlekamers verder af te koelen. Warm water kan in units worden toegevoegd om de snelheid van warmteverlies te controleren. Om de micro-benchmarks te bereiken zijn zowel lage als lage warmte nodig. Veel grote commerciële boerderijen gebruiken verwarmers die variëren van 400 graden tot 500 graden Fahrenheit en pompen water of koud water. De verwarmers moeten zich op een temperatuur instellen om de Furing- of Walking-regels te halen ( warmteverlies en koeling mogen niet meer dan 20% van het totale luchtvolume bedragen). Deze warmte wordt vervolgens opgeslagen in grote koelers die eventuele stoom of bedorven stoom tegenhouden. Dit kan een waterleiding zijn, met glas beklede leidingen waar warmwaterleidingen worden gebruikt of een warmwatervat met een thermostaat.

Lay-out en ontwerp van een boerenkaasmakerij zijn van invloed op de temperatuurregeling. In de bereidingsruimte van de boerenkaas varieert de temperatuur van 60 tot 85 graden Fahrenheit. Andere gebieden van de kaasmakerij zal zijn booming seizoenen en langzamer Groeiende seizoenen. Al snel blijkt dat deze groeiperioden van invloed zijn op de kaasproductie over de hele wereld.

Er zijn vier Niveaus van boerderijen in de slachtproductie. Het eerste is deVirtuele boerderij. Deze eenheden zijn groter, meer verwarmd en groter elektrisch en overal besproeid. De gebieden om eerder te koelen bevinden zich langs het terrein. De containers worden gekoeld zodat ze niet te heet worden. Het tweede niveau van boerderijen is deWater Proof Farm. Dit is de grootste van de boerderijen en zal een oppervlakte hebben van ongeveer 19 acres met goedkope isolatie, net als een koelkast. Ze worden gebruikt voor koeling. De derde boerderijproductie is het gebruik van meesterdorsmachines. Deze zal de gehele olm uitvoeren. Er wordt een 40' container geladen met 50 ton kaas, waarna een tweede lading de dorsinstallatie in gaat voor de afwerking van de producten. De nieuwste is deSEENc Farming. Deze unit is een zelfdragende, waterdichte unit die 20 jaar of meer meegaat.